Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WSPay servisa, te obratno. WSPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. WSPay Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Informacija koju je korisnik/klijent upisao o kreditnoj kartici tijekom postupka plaćanja na payment gatewayu koristi se isključivo za provjeru valjanosti kartice i proces plaćanja prema Pluramaks d.o.o..
Pluramaks d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.


IZJAVA O PRIKUPLJANJU I ZAŠTITI POVJELJIVIH I OSOBNIH PODATAKA

Pluramaks d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).Pluramaks d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Pluramaks d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Svi djelatnici tvrtke Pluramaks d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Pluramaks d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.