UVJETI PRODAJE I PRAVILA PRIVATNOSTI

OPĆE ODREDBE
Korištenjem internetske stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje internetske stranice www.dronovi.hr u skladu s njima.

Pluramaks d.o.o., zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.dronovi.hr stranica.

Usluge koje Vam pruža tvrtka Pluramaks d.o.o., internet trgovina Dronovi ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Pluramaks d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam tvrtka Pluramaks d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu proizvoda i usluga, Pluramaks d.o.o. ne može garantirati da će proizvodi i usluge internet trgovine Dronovi odgovarati Vašim potrebama.

Korisnik može svoje upite, komentare, primjedbe i pohvale poslati pisanim putem, poštom ili e-mailom na pluramaks@gmail.com , a Pluramaks d.o.o. će poslati pisani odgovor poštom ili e-mailom u zakonskom roku sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača.


INFORMACIJE O PRODAVATELJU

Pluramaks d.o.o.
Sjedište: Šibička ul. 36, 10290 Zaprešić

Matični broj: 2449749  OIB: 61479154747
IBAN: HR3123600001102056000 Zagrebačka banka

Tvrtka upisana u Trgovačkom sudu u Zagrebu. Osnivački ulog 20.000,00 Kn uplaćen u cjelosti. Član uprave Branko Blažević. Tvrtka Pluramaks d.o.o. upisana je u Registar obveznika PDV-a (čl. 22 Zakon o PDV-u).
KUPAC

Kupcem se smatra posjetitelj ovih stranica koji naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje elektronsku narudžbu prodavatelju te izvrši plaćanje. Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe ugovor na daljinu mogu sklopiti samo uz suglasnost njihova zakonskog predstavnika. Ukoliko su u podacima o kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca.


PODACI O PROIZVODIMA I RASPOLOŽIVOST PROIZVODA

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Pluramaks d.o.o. posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na www.dronovi.hr podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na www.dronovi.hr, Pluramaks d.o.o. zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Pluramaks d.o.o. će obavijestiti kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ, roku u kojem je proizvod dobavljiv te ujedno ponuditi mogućnost kupnje alternativnog proizvoda iz www.dronovi.hr koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti.


NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod i usluge putem elektronskog obrasca narudžbe pluramaks@gmail.com, putem telefona 01/ 56 121 09.
Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.
Cijene izražene na www.dronovi.hr su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu, popunjavanjem elektronskog obrasca, odabirom načina preuzimanja proizvoda, načina plaćanja te potvrđivanjem narudžbe.
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere proizvod ili uslugu, popuni elektronski formular, odabere način preuzimanja robe i način plaćanja te potvrdi i izvrši plaćanje narudžbe.
U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, Pluramaks d.o.o. ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.


PLAĆANJE

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se općom uplatnicom, virmanom, ONLINE jednom od kreditnih ili debitnih kartica: American Express®, MasterCard®, Maestro® i Visa.


PRAVO NA RASKID UGOVORA

Sukladno Članku 45 Zakona o zaštiti potrošača svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u ovoj glavi Zakona potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 7 dana.
U slučaju sklapanja ugovora o prodaji proizvoda, rok iz stavka 1. ovoga članka počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod, uz pretpostavku da je prije toga potrošaču bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti iz članka 44. Zakona o zaštiti potrošača.
U slučaju sklapanja ugovora o pružanju usluge, rok iz stavka 1. ovoga članka počinje teći od dana sklapanja ugovora, odnosno, ako do trenutka sklapanja ugovora potrošaču nije bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti, od dana primitka potvrde prethodne obavijesti

Sukladno Članku 47.
• ugovor se raskida pisanom obaviješću o raskidu poslanom trgovcu.
• ugovor je raskinut u trenutku kada je trgovac primio obavijest o raskidu.
• smatra se da je ugovor raskinut na vrijeme, ako je obavijest o raskidu upućena unutar rokova iz članka 45. i 46. ovoga Zakona.

Posljedice raskida ugovora:
• u slučaju raskida ugovora, potrošač je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu.
• potrošač ne odgovara za štetu koju je trgovac pretrpio zbog raskida ugovora.
• trgovac je dužan, u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu, vratiti potrošaču cjelokupan iznos koji je potrošač do trenutka raskida platio na temelju ugovora, uvećan za zatezne kamate po kamatnoj stopi poslovne banke trgovca za oročene štedne uloge na tri mjeseca za cijelo razdoblje, računajući od primitka pisane obavijesti o raskidu do isplate.
• Proizvodi koje vraća kupac moraju biti kompletni, ne oštećeni, u originalnoj ambalaži sa svim pripadajućim dijelovima, priborom i dokumentacijom.


Pravila privatnosti:

Pluramaks d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka:


Pluramaks d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Pluramaks d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Ukoliko gore navede uvjete ne prihvaćate molimo da ne naručujete proizvod ili proizvode. Naknadne reklamacije na jamstvene uvjete ne uvažavamo.